maanantai 18. maaliskuuta 2013

sukkia ja ruokia

Jämälankanöttöset saavat kyytiä. Toiset on rumia yhdistelmiä ja toiset enemmän rumia yhdistelmiä ja sitten on vielä äärettömän rumia yhdistelmiä. Toisen ruma on toisen kaunis.

koko 41
Miehen sukat
Lanka:"pohja"lankana Zetti Sirmione. Raitoina jämiä. 79g yht.
Puikot: 2,5 mm addit
Muuta: hollantilainen kantapää, kärjestä aloitetut, 60 silmukkaa.

koko 39
Tyttären polvisukat
Lanka: Lappajärven Värjäämön Filona Sukkalanka ja Lanett vaalpunainen ja vaalvihreä, 118g yht.
Puikot: 2,5 mm addit
Muuta: 60 silmukkaa, kärjestä aloitetut, hollantilainen kantapää.

koko 39
Omat sukat on tuloillaan. Samalla periaatteella kuin nuo aikaisemmat. Pohjana on mustaa jämää (ja sitä riittää) ja raitoina on sitten sekalaista huttua. Hyvät näistä tulee, ainakin persoonalliset jos ei muuta.

Ruokailua ja uutuuksia

Löysimme aivan sattumalta uutuuden mausteisiin. Mausteiden ostaminen on haastaa, kun yleensä sekoituksissa on pippuria. Sitähän ruokavalioni ei salli. Samalla mausteenostoreissulla tarttui Heilistä mukaan sikaköntti ja mikä parasta siinä on rasvaa.

 Ideaa aamiaiseen

Pitkään olen halunnut koittaa muottiin paistettuja munia ja nyt sitten vihdoin toteutin haaveen. Toimii. Suosittelen. Ihan tavis piparkakkumuotit käy tarkoitukseen.


Näillä mennään!

-k-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti