keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Suutarin lapsella ...

... ei ole kenkiä ja neulojan lapsella ei ole lapasia ! Kohta on. Äiti kaivoi hieman varastoa ja löysi kahta eriväristä lankaa ja kaivoi puikot. Etsin kirjan ja löysi mieleisen mallin. Aloitti ja kuvasi ja pitää kovasti näkemästään. ja neulojan lapsikin pitää näkemästään.


Kirja on Charlene Schurch in Mostly Mittens ja malli on # 15. Tällä mennään. Varren sain eilen tehtyä ja tänään olisi sitten tarkoitus jatkaa kämmenosaa. Tekniikka tässäkin on MagicLoop.

maanantai 16. tammikuuta 2012

Talvi

Terveiset kauniista, kylmästä, lumisesta Suomen luonnosta. Luontoäiti on peittänyt meille niin tutut metsäpolut pehmeään lumivaippaan. Äänimaailma on ihan toisenlainen. Hiljaisuus. Pehmeä hiljaisuus ja rauha valtasi mielen. Kaunista, rauhallista, hiljaista.

Lumikoira Rafi nauttimassa lumesta.

Johanna

Johanna-sukat pääsivät puikoilla. Lankana rääkättyä Novitan Nallea, puikot 2,5 mm 80 cm Addit ja tekniikkana MagicLoop. Nämä sukat ovat suunnitellut Hanna-Kaisa Hämäläinen ja ohje on todella selkeä ja helppolukuinen.

Alkuun meinasin, että noudatan ohjetta kirjaimellisesti. Mutta, mutta, mutta ... eihän siinä nyt ihan niin sitten käynytkään. Anteeksi Hanna. Joustinta tulee nyt tuplamäärä eli 20 kerrosta 10 sijaan. Enkä uskalla luvata noudattaa ohjetta tästä eteenpäinkään.

Johanna
Nyt nauttimaan talvisesta vapaapäivästä. Sukankudin käteen, hernekeitto hautumassa. 

Mukavaa viikonalkua !