keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Keskitalven Henki

Huomenna on taas aika päästä keskitalven henki irti ja nauttia.

Spirit Of Midwinter
Keskitalven Henki

Talvipuu

Nyt alamme pikkuhiljaa hiljentymään Keskitalvenjuhlaa varten. Huomenna on Talvipäivänseisaus ja sen kunniaksi rakensimme eilen meille puun.

Tämä puu toivottaa auringon taas tervetulleeksi. Valot antavat toivoa siitä, että aurinko ei ole meitä hylännyt vaan palaa retkiltään.

Huomenna on Talvipäivänseisaus. Sitten alkaa taas päivä pidentyä ja valon määrä lisääntyä pikkuhiljaa. Luontoäiti alkaa heräilemään pitkän levon jälkeen.

Mutta, nyt juhlitaan vuoden pimeintä hetkeä ja nautitaan   yhdessäolosta, hyvästä ruuasta, rauhasta ja hiljaisuudesta.

Tämän myötä toivotan kaikille oikein rauhaisaa ja onnellista joulun aikaa.


sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kirjoneulesukka

Pitkästä, hyvin pitkästä aikaa on kirjoneuletta puikoilla. Alku näihin Anopin-sukkiin oli äärettömän hankala. Yksinkertaisesti en osannut laskea oikeaa määrää silmukoita. Mutta nyt ne ovat jo kantapäässä.Tässä esimakua. Mallihan on Dropsin 116-55, lankana luonnonvalkoinen ja sinikirjava Novitan Nalle (ihan kuulemma Anopin värit, tiiä sitten) puikkoina 3,5 mm 80 cm addit. Jouluksi nämä eivät kyllä valmistu, ainakaan täksi jouluksi.

Kuvat


Kuvista sen verran. Minun ottamat kuvat ovat puhelimen kameralla ottamia kuvia kaikki. Olen siitä kovin iloinen, koska kamera on aivan loistava ja nyt vihdoin ja viimein olen jopa oppinut sitä käyttämään niin että kehtaa julkaista kuvia. Ja se mikä parasta, kamera on aina mukana!

Joulu

Joulu on jo ovella. Joulu on jo ihan pian. Joulu on kohta.

"Hyvä Tuomas joulun tuopi, Hiiva-Nuutti pojes viepi"


Ystävällisin terveisin, Katiija