sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Virallinen messukuva

Dali reissukoirakuva piti laittaa jo edelliseen bloggaukseen, missä oli Rymättyläsukat. Näin nätisti meidän puudeli matkustaa autossa villapaita päällä. Tällä retkellä löysimme uuden reitin Hollola-(Turku) Naantali-Hollola. Menimme ensimmäistä kertaa Lohjan kautta. Tämä osottautui aivan loistavaksi valinnaksi. Lohjan ABC-asema oli taattua ABC-laatua ja siellä oli aikas makee sisustuskauppa. Lohja-Turku moottoritie ei tuntunut moottoritieltä. Yleensä pyrimme välttämään motareita mahdollisimman paljon, mutta tuota kyseistä motari ei todellakaan tarvitse välttää.Messut

Perjantaina kävimme Tampereella messuilla. Nyt riitti nähtävää (ja ostettavaa). Lankoihin en sortunut enkä niitä juurikaan edes hiplannut, enkä välineitä. Oli paljon kaikkea muuta.

Kynttilöitä ostettiin. Joulupyötään jo valmiiksi sekä itsenäisyyspäiväkynttilät ja pari muuta kynttilää. Kynttilät vaan on se meidän juttu. Tätäkin kirjoitan keittiön pöydän ääressä kynttilän valossa. Eilen Leppikallio toi kauppareissulta kynttilän. Ison pyöreän kynttilän ja siihen valurautasen alustan. Samaa sarjaa mitä meillä jo onkin. Ihanaa.

Saippuaa ostettiin myös messuilta. On aika vaikeaa löytyy käsintehtyä saippuaa, mikä ei tuoksu. Nyt löytyi ja edukkaaseen hintaan. Sen verran aikuisia oltiin, että ostettiin saippuoita myös lahjapakettiin tulevaa juhlaa varten.

Messulankaa tuli ostettua yksi kerä. Se kerä pääsi jo puikoille. Se kerä on OnLinen sukkalankaa, jossa on aivan meidän värit.

Puudelilapaset

Messuilla on aina niin paljon väkeä, että puhelinta/kameraa ei tule kannettua kädessä. Jossakin vaiheessa satuin vilkaisemaan puhelinta ja huomasin viestin: "messukuvia". Aivan, tottakai se virallinen messukuva pitää ottaa. Yleisön pyynnöstä. Tässä on Alituisten virallinen messukuva.

virallinen messukuva


-k-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti