keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Iloa silmälle

Sisustusta ja kaunista kotia. Meidän näköistä kotia. Meidän koti. 


Ylhäällä vasemmalla on keittiön hyllyä. Yhtenä hyllynä on viime kesäinen mansikkalaatikko. Tässä huomaa, että mitään ei kannata heittää pois.

Ylhäällä oikealla näkyy oranssit "pullo"kynttilät, jotka on tuollaisissa pantenttipulloissa pystyssä. Samoja pulloja käytetään myös ruokaöljylle, etikalle jne jne. Huomattavasti kauniimpia kuin alkuperäiset pullot.

Alhaalla vasemmalla on IPadin teline. Alkuperäinen tarkoitus telineellä on varmaankin olla kirjateline, mutta näin se toimii aivan loistavasti, meillä. Tykkään.

Alhaalla oikealla on kuvaa uudesta eteisen hyllystä. Tuon hyllyn alla vaatenaulakko ja päällä on laatikot, joissa säilyy villajuttuja. Lapasia, pipoja, villasukkia, kaulaliinoja.

Kynttilänjalat


Eilen soi ovikello ja saapuivat maailmalta loputkin kynttilänjalat. Nuo pisemmät ovat koristaneet kotia jo hetken aikaa, mutta lyhyissä oli ihmeellinen toimituskatko. Ei haittaa. Nyt ovat molemmat kotona. Kumpaakin kokoa on kaksi kappaletta, mutta ovat kivat "eripareina" Tuo perhonen tuossa ruukussa on nahkaa ja kaunis. Tykkään.

Rymättylä-sukat

Rymättylä-sukat valmistui tänä aamuna. Eipä niistä puuttunutkaan kuin pari sentti vartta ja päättely. Sukat saivat nimensä siitä, kun aloitin neulomaan niitä matkalla hakemaan Teiniä partion Tanskan Jamboreen jälkitapaamisesta Rymättylästä. Hyvät autosukat ovat olleet. Nyt pääsee aloittamaan uudet autosukat.


Rymättylä-sukat
Lanka: TeeTee Pallas musta ja punaraita
Puikot: 3 mm 80 cm Addit
Koko: minä


Tykkään! Addiktoiva ja nerokkaasti suunniteltu malli. Ei lisättävää.


-k-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti