keskiviikko 14. tammikuuta 2015

100 päivää ilman sokeria.

Kantalapussa mennään
Regia Colormania Color, 2,25 mm puikot ja kokoa 40.
Haalarit pienille kiinalaisille. Redin haalari oli testihaalari jossa  olin muokannut kaavaa. Sidin haalari liki kaavan mukaisesti Teinin hupparista ;)
Väriä arkeen ja miksei myös juhlaan.
100 PÄIVÄÄ ILMAN SOKERIA  (ja loppuelämä ilman vehnää)

Lettuja. Erikoislettujauhoista ja hillona Bonnen sokeriton vadelmahillo

Murukastike. Ruskea kastike tehty täysjyvä luomuspelttijauhoista. Pastana Semperin gluneenitin Linquine pasta, joka on myös sokeriton. Gluteenittomien tuotteiden kanssa tarvii olla tarkkana sokerin suhteen.

Hedelmäkiisseli. Hedelmät sokerittomia kuivahedelmiä. Viikunaa, aprikoosia, melonia ja papijaa. Yön yli liotus ja sitten  suurustamaan joko maizenalla tai perunajauholla. Ihan miten vaan.
Munakas jääkaapinaarteisa, myös ilman sokeria. Sokerin kanssa saa olla tosi tarkkana. Sitä löytyy mitä kummallisimmista aineista.
Unikaveri <3
-k-

2 kommenttia:

 1. Kuivatut hedelmät sisältävät aina sokeria hedelmästä itsestään, usein niihin lisätään sokeria kuivatuksen takia. Oletko lukenut Sarah Wilsonin kirjaa? Suosittelen.
  https://iquitsugar.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käsitin, että kun ostin nämä hedelmät punnitse ja säästä-kaupasta niin lisätty sokeri olisi pitänyt ilmoittaa "tuoteselosteessa" täytyykin olla vielä tarkempi seuraavan kerran. Kiitos tiedosta!

   Poista