sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

SikSak

Pitkällinen projekti on valmis. Ravelryn (<-linkki) mukaan aloitettu 19.8.2013. Matkalle on toki sattunut yksi olkapään leikkaus ja yksi lannerangan vamma ja monta muuta tapahtumaa mitkä ovat hieman hidastaneet valmistumista. Lankana on erimerkkisiä 100g= n 200m vahvuisia lankoja ja koukku on ollut 5,5 mm. Malli on kotoisasti SikSak-Mummo (<-linkki). Koko on noin 2,5m pituutta ja n 120 cm leveyttä, eli normi 80 x 200 sänkyyn sängynpeitto. Lopputulokseen olen tyytyväinen ja niin on saajakin.



Dali osallistuu

Sidi osallistuu
Tuon SikSak-Mummon valmistuttua tuli aika tyhjä olo. Aina tulee tyhjä olo kun saa ison projektin valmiiksi. Se on hieman hämmentävää. Mutta koska peitosta jäi vieä jämiä _paljon_ löysin kivan Kukka-Mummo (<-linkki) mallin ja sitä sitten toteutettamaan. Lankana on edelleen 100g = n200m villasekoitelankoja ja 5,5 mm koukku. Kukkien väliin tulee mummoraitaa. *tykkään*

Sidi osallistuu
 Dali kävi takatassujen kannuskynsien poistossa. Toimenpide meni hyvin. Toki luotto on kova suosikkieläinlääkäri Ristoon  (<-linkki). Toipuminen sujuu loistavasti ja ollaan käyty jo metsälenkillä. Ei edes nuo vihreät säärystimet paljon menoa haittaa.

-k-

1 kommentti: