sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Leipää ja sirkushuveja


Eilistä kakkuvuokaleipää. Suosittelen.

Pipo

Ehkä parhain pipo-ohje ikinä. Tykkään ja suosittelen.

Jacquest Cousteu

Malli: Jacquest Cousteu
Lanka: Gjestal Nagano, 63g
Puikot: 3 mm
Muuta: 140 silmukkaa

Nagano-lapaset

Samaa sarjaa ja nyt tulee ne sirkustemput. Riittääkö lanka, eikö riitä lanka, kyllä se riittää ... voi p****a ei se riitä, riittihän se *huoh*

Lapaset.

Malli: 1 silmukka harmaalla, 1 silmukka toisella värillä,  langat koko ajan sormella samoin päin. Näissä harmaa ensin ja takana sitten toinen väri. 70 silmukalla mentiin ja peukalossa 28 s.
Lanka: Gjestal Nagano, harmaa, oranssi ja keltainen, 84g yhteensä
Puikot: 3 mm 80 prymit
Koko: aikuinen

Gjestal Nagano on aikas miellyttävää lankaa ja vielä sitä jäi. Kestääköhän sukissa kun on 100 pinnaa villaa. Mutta jos neulois vielä samaa sarjaa toisen Jacquestin? Mutta ne sukat Naganosta kiinnostaisi tehdä. voisi tuhota nuo langan jämät niihin. Tätä pohtiessa.

Eva!

Meille on muuttanut Eva. Nyt tuntuu, että Evasta tulee oikein mukava perheenjäsen. Evan kanssa ollaan tässä suunnitelleet hieman keittiötä uusiksi. Jos vaikka uudet verhot, pöytäliina samasta kankaasta ja vaikka vielä patalaput.

Saanko esitellä ... Ystäväni Eva!


Eva muutti meille tuossa parisen viikkoa sitten Tampereelta. Ihan silleen hissukseen ollaan tutustuttu, mutta hiljaa tulee hyvä. Jos sitä vaikka ensi viikolla tai seuraavalla sinne kangaskauppaan. Eva kuulemma tykkää kankaista ja sen sellaisista. Ehkä meistä tulee oikein hyvät ystävät. Luotan siihen.

Jänis ja sen koti

-k-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti