maanantai 30. tammikuuta 2012

30.1.2012

Talvi on saapunut lumineen, pakkasineen myös Hollolaan. Luontoäiti on taas kerran näyttänyt sen mihin pystyy. Hyvä niin. Tuntee olonsa taas turvalliseksi ääniä pehmentävän lumen ja kuulaan pakkasen keskellä. Näin sen pitää ollakkin ja näin se ollut aina ja tulee olemaan aina. Kiitos.

Säärystimet

Nuori naisen alku haluaa turkoosit säärystimet. Nuori nainen saa turkoosit säärystimet. Niin kauan kuin neiti pyytää ja hänelle kelpaa äidin tekemät, pyrin toteuttamaan toiveet. Nyt toiveena oli säärystimet. Ihan sellaiset tavalliset. Tavalliset 2o 2n. Pakko oli kymmenen kerroksen välein kolme nurjaa kerrosta. Muuten menee järki. Lankana on ihan se tuiki tavallinen Novitan 7-veljestä. Puikkoina Prymit ja kokoa on ... hmmm ... oisko 4,5 mm, varmaankin. 


Todella aivotonta telkkari/auto/ihan mitä vaan neulomista ja tuntuu, ettei tämä lopu koskaan. Mutta jos lapsi haluaa, niin lapsi saa.

Yrttejä

Helmikuu alkaa häämöttämään. Se luo toivoa tulevasta keväästä, kesästä. Näin herää sisäinen multasormeni taas tänäkin vuonna. Päivät pitenevät ja kaamos on oikeasti alkanut väistymään pitenevän valoisuuden myötä.

Taas, tänäkin vuonna keittiönpöydän pääty saa purkkinsa kauniiseen riviin. Yrttejä. Ruukkuja. Multaa.


Korianteri, timjami, basilika, oregano, persilja ja ruohosipuli.

Ikea tarjosi edulliset ruukut tähän tarkoitukseen ja ihan meidän näköiset. Yksinkertaiset ja kauniit.

Tulppaanit

kuva: iphone 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti